Teknolojinin Geleceğine Yön Verecek Çocuklar İçin!

Uzamsal düşünme ve ince motor becerileri gibi çocukların gelişim düzeylerine katkıda bulunması amacıyla hazırladığımız ve 6+ yaş grubuna hitap eden el sanatları kitabımız, TEKKNOFEST mağaza ve online satış platformlarında satışta.

Hayal gücünün önemini ve görsel zekayı aşılamayı ön planda tuttuğumuz bu kitapla, çocuklarımız birçok farklı medeniyetten sanatsal beceriler kazanacak.

Küçücüktüm, ufacıktım bir hayaldi tasarımlarım…

Dünya Geleneksel El Sanatları kitabımız ile, dünyadaki el sanatlarını tanımak için en eski medeniyetlere doğru yola çıktık. Uzak Doğu’dan Japonya’ya, Güney Asya’dan Hindistan'a, Orta Doğu ülkelerinden İran’a ve Asya ile Avrupa kültürleri içinde Türkiye’yi barındıran ülkelerin Türkiye’ye özgü sanat dallarını bir araya getirdik.

Medeniyetler arası bu eşsiz sanat yolculuğunda okuyuculara eşlik eden karakterlerimiz sayesinde hem eğlenecek hem de ülkelerin sanat kültürlerini öğrenme fırsatı bulacaksın. Senin için hazırladığımız ve beş aşamadan oluşan etkinliklerimizde Mandala, Tezhip ve Minyatür sanatları ile ince motor ve odaklanma becerilerinin gelişmesini; Origami ve Kirigami etkinlikleri ile uzamsal düşünme ve özgün tasarımlar oluşturma süreçlerinde yaratıcı düşünme becerilerinin gelişmesini hedefledik.

Dünya Geleneksel El Sanatları kitabını TEKNOFEST Mağaza'dan satın almak için tıklayınız.